Kosttillskotten för maximal viktökning

När man har en hög ämnesomsättning och tränar aktivt på gym kan det ta längre tid att se resultat än vad det gör för andra. Vilket ofta leder till att motivationen avtar och gymkortet sägs upp. Men med ett par enkla hjälpmedel kan du påskynda dina resultat och växa i rask takt. Här nedan kommer jag gå igenom en rad olika kosttillskott som kan få dig att gå upp i vikt och öka i muskelmassa snabbt även fast din genetik stretar emot.

Gainer

Viktuppgångens storebror är ett kosttillskott kallat Gainer. Det är en blandning av snabba kolhydrater och protein i pulverform som är väldigt populärt inom fitness-världen. Denna produkt är en självklarhet för dig som tränar aktivt och samtidigt vill gå upp i vikt snabbt. Dosera denna direkt efter ett träningspass och vid mellanmål eller som måltidsförstärkare.

Kreatin

Kreatin monohydrat används av många kända atleter och sägs vara ett av få kosttillskott som verkligen ger nämnvärda resultat. Kreatin finns redan naturligt i människan, plus att vi får i oss det genom kött och fisk. Men genom att använda ett tillskott av kreatin kan du öka prestationen på gymmet och kanske orka den där extra repetitionen.

PWO

PWO eller ”Pre work out” är exakt som det låter, ett kosttillskott till för att dosera 30 till 60 minuter innan ett träningspass. Detta tillskott innehåller en rad olika ämnen, men gemensamt för alla PWOs är att de innehåller en hög halt av koffein, taurin och även kreatin. De två förstnämnda är till för att göra dig pigg, öka din pump och aktivera hjärtmuskulaturen mer. Vilket inte bör tas av personer med hjärtproblem eller vid amning.

Slutsats

Genom att kombinera en bra kost, aktiv träning och ett par kosttillskott så kan du öka i vikt och muskelmassa snabbt vilket resulterar i att din motivation höjs och träningslusten skjuter i taket. Bloggen www.Gainer.se är specialiserade på viktökning och har recenserat de bästa kosttillskotten för just detta. Vare sig det gäller gainer, kreatin, PWO eller något annat. Så besök gärna dom innan du köper din första gainer.