Några hjältar i Lego Chima

Ett av de mest populära Lego-koncepten just nu är Lego Chima. Varför det är så vet jag inte riktigt (själv gillar jag mest de mer klassiska Lego-koncepten såsom Lego Castle eller Lego Technic). Kanske är det de häftiga profilerna som återfinns bland figurerna inom Lego Chima som gör det populärt eller så är det så enkelt som att det är ett av de Lego-teman som marknadsförs mest just nu som också gjort att så många köper dessa leksaker. Oavsett anledning så tänkte jag genom denna artikel redogöra lite för några av hjältarna som huserar i det förtrollade landet Chima.

Eris
Eris är medlem i Örnstammen och örnarna är en av de goda stammarna i Chima. Eris är väldigt fokuserad på hans uppdrag och ibland blir han så fokuserad att hon helt tappar kontakten med de övriga i örnarna. Detta hindrar dock inte Eris, utan allt som oftast lyckas han med vad han företar sig. Eris kan flyga och som vapen använder hon en yxa.

Cragger
Cragger skall man inte leka med utan detta är en av de mest ondsinta hjältarna i Chima och han har även stor styrka. Han är prins i krokodil-stammen och han ärkefiende är lejonens hjälte, Laval. Cragger är en girig rackare rackare som nästan gör vadsomhelst för Chi och till sin hjälp har han sin kraftfulla stav.

Laval
Laval är lejonens prins och hjälte. Han brukar försöka sammanfoga de goda stammarna i Chima för att kunna stå emot de onda, med Cragger i spetsen. Laval har dock ett par svagheter, ibland överskattar han sin egen förmåga och han är även barnsligt nyfiken – något som ibland sätter honom i trångomål. Hans avsikter brukar dock vara goda. Lavals vapen utgörs av ett kraftigt svärd. Om han bara hade kunnat mogna lite mer så hade han blivit en ännu större ledare.

Köpa Lego billigt på nätet? Klicka här