Regler

Försäljning är stängd på grund av hög order ingång. Länkbyte kan vara intressant. Hör av er via kontakt.

Läs gärna igenom samtliga regler innan du beställer.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Beställning

Beställning sker via formuläret på beställningssidan eller genom att kontakta Skribentus via Skribentus.se

Arbetets gång

a)  Vid betalning med Payson skrivs och publiceras artikeln inom 72 timmar*.

Via mail eller formulär anger kunden information om artikeln. När artikeln är publicerad får kunden artikelns länk samt kvitto på beställningen.

b) Vid betalning mot faktura skrivs och publiceras artikeln inom 5 dagar*. Via mail eller formulär anger kunden all information om artikeln. Vilken information som ska anges går att läsa om på beställningssidan. Ange även fakturaadress. Fakturan skickas via mail när artikeln är publicerad.

*Det kan förekomma situationer då denna tidsram inte kan hållas men i dessa fall framgår det på hemsidan. Det kan t.ex. vara att för många beställningar har kommit in samtidigt. Det är då bättre för katalogens rykte om artiklarna slussas ut i lagom takt.

Är kunden inte nöjd.

Endast kunder som är nöjda ska självklart betala för tjänsten. De som inte är nöjda ska meddela detta inom tre dagar från att artikeln är publicerad. Artikeln kommer då att användas inom något av Skribentus andra projekt men med annan länkadress alternativt utan länk alls.

Krav på innehåll.

Artiklar kommer aldrig att skrivas om sex, droger, gaming, vapen, rasism, politiskt ställningstagande, viagra, krig/terror samt illegal verksamhet. Vi har rätten att neka en artikel utan att diskutera orsaken. En artikel kan vara fakta om ett företag men kommer då att vara neutral och faktabaserad.

Länkar får ej vara affiliate.

Genom att köpa en artikel på denna katalog går du med på att vi får publicera extra länkar i artikeln. Dessa kommer aldrig att säljas utan placeras i så fall ut för att öka katalogens ranking och värde.  Internlänkning kommer även att förekomma mot huvudsidan för att stärka domänens totala kraft. Adsensereklam kan förekomma i artiklarna men då i liten utsträckning.