Öka länkkraften

Den grundläggande funktionen med en enkel artikelkatalog är att öka länkkraften till sin egen sida. Det i sig ökar googles ranking på sidan vilket gör den mer synlig vid googlesökningar.

Men du kan öka länkkraften ännu mer !

Det gör du genom att länka till de artiklar som länkar till din sida. Dessa länkar ska då komma från andra domäner och alltså inte den sidan som artikeln pekar på.

Det finns flera olika sätt att skapa dessa länkar.

1.    Utnyttja egen blogg eller hemsida.

Varje gång du fått en artikel publicerad på denna artikelkatalog kan ta för vana att länka till artikeln från dina egna sidor. Det ökar kraften i länken från denna sida.

2.    Köp dem.

Det finns mängder av personer som säljer länkar på sina sidor. Är du intresserad av att få en PR2 länk till din artikel kan vi hjälpa till med det.

3.    Sociala medier.

Länka på twitter och facebook till artikeln. Det i sig ger inte mer länkkraft då dessa länkar är No-Follow men det skapar intresse och kan därmed öka antalet länkar som andra gör till artikeln.

4.    Kommentarer

Det går inte att lägga kommentarer på denna artikelkatalog. Däremot kan du lägga kommenterar på andra bloggar där du placerar in länken till din artikel här. Men spamma inte andra forum och bloggar – det skapar bara negativ publicitet.

5.    Klassiskt länkbyte

Be någon att länka till din artikel och länka i gengäld till någon av personens hemsidor. Ett klassiskt länkbyte som fortfarande ger resultat.

Har du en riktigt bra sida kan vi vara beredda att göra ett byte med denna sida. Ex – du får x antal artiklar och inlänkar om du länkar hit.