Billig träning hos Kockum Fritid i Malmö

träningNär man ska välja gym finns det ofta flera faktorer att hänsyn till, en av dem är priset. Prisvärd träning kan kännas riktigt bra i både plånboken och kroppen. En av de billigare anläggningarna i Malmö är Kockum Fritid, där ett brett utbud av aktiviteter finns. Förutom det prisvärda gymkortet finns det också här en ishall, simhall och mjölighet till squash och badminton. Vill man varva ner mellan träningspassen finns här också avslappnande massage och en trevlig restaurang.

Priser

Gymmet kostar (för personer från 13 år gamla och äldre) 75 kronor. Gruppträning erbjuds också till samma kostnad. Köper man det månadsvis skiljer sig priserna en del åt: Ett ordinarie gymkort kostar 209 kronor (samma pris för gruppträning månadsvis) medan kombikortet är något dyrare med 319 kronor i månaden.

Vill man bara träna på morgnar eller förmiddagar (06.00 – 15.00) kan man dock komma undan riktigt billigt med en månadskostnad på endast 159 kronor. För dessa priser gäller 12 månaders bindningstid och tre månaders uppsägningstid. Möjlighet till gymkort utan bindningstid finns, men priserna stiger naturligtvis också därefter med lite mer än en hundring i runda slängar.

Vill man träna genom simning kostar 4 timmars tillgång till simhallen för vuxna 45 kronor. För barn 4 – 9 år kostar det 20 kronor och för 10 – 17-åringar ligger priset på 30 kronor. Även möjlighet till vattengympa finns här till en kostnad av 55 kronor. Om man inte är en duktig simmare redan finns här också en simskola som kostar 1495 för både barn och vuxna.

Hitta hit

Adressen är Västra Varvsgatan 8 i Malmö och är enkel att ta sig till med hjälp av kollektivtrafiken. Stadsbusslinje 2 och 3 stannar nämligen precis utanför anläggningen. Hållplatsen heter Kockum Fritid.