Bara handtag – Inte bara handtag

Kan du ge mig ett handtag? I vardagligt tal betyder detta ”kan du ge mig lite hjälp” men det kan lika gärna betyda att personen i fråga verkligen vill ha ett handtag till t.ex. en kökslucka.  Eller så har det en dubbel betydelse – Kan du ge mig lite hjälp med ett handtag till ett kök?  Om det är så meningen ska tolkas finns barahandtag.se till hjälp. De har precis som namnet säger specialiserat sig på handtag. Men inte bara…

Fokus ger kunskap

Det finns en firma i Sverige som specialiserat sig på att enbart sälja högkvalitativa hifiprodukter. I deras reklam står det ofta något i stil med ”Du köper väll inte stereon i den affären som säljer brödrostar”. Det de vill lyfta fram är att specialiserade butiker har den spetskompetens som ofta saknas på stormarknader m.m.

Det samma gäller barahandtag. De har specialiserat sig och har därmed spetskompetens. Deras mål är att erbjuda komplett service till alla som är ute efter kökshandtag, dörrhandtag och köksknoppar och detta till ett riktigt bra pris. Eller som de själva skriver på hemsidan ”du som kund ska vill ha till en vettig peng”.

Med stor kunskap i ryggen

Barahandtag drivs och ägs av företaget Get Global AB som även driver liknande sidor som vänder sig mot både danska och tyska kunder. Med en bred kundkrets i många olika länder behöver personalen alltid vara uppdaterad på mode och trender inom inredning oavsett om det gäller tyska kök eller svenska badrum.

Utbud med störst inriktning mot kök

I ett hem finns det handtag i nästan varje rum men överlägset flest i köket. Därför är det inte heller så konstigt att kategorin ”kökshandtag” innehåller störst utbud. Oavsett om det är aluminium, rostfritt eller trä som lockar finns en rad handtag och knoppar till köksskåpen och luckorna. De som söker det mer unika kan titta under kökshandtag-övrigt där några av de mer annorlunda designerna går att hitta.

Utöver köksavdelningen hittas handtag för vanliga innerdörrar samt beslag till dessa. Även badrumsbeslag och handtag finns att hitta för de som är ute efter att inreda badrummet.

Bara handtag – inte bara handtag

Att de som är ute efter kökshandtag surfar in på barahandtag.se är väntat. Men även de som letar efter köksinredning och tillbehör kan hitta vad de letar efter då utbudet av detta är riktigt stort. Här finns allt mellan olika källsorteringskärl till trådbackar och trådkaruseller.

En annan mycket viktig inredningsdetalj är ljussättningen. Både i kök och badrum är det mycket vanligt att använda s.k ledpuckar som är lätta att bygga in i skåp eller tak. Dessa finns både i Led- och halogenvarianter samt i olika styrka.

Väldigt många köper även till en dimmer till badrummet men det har även blivit allt mer populärt att även använda dessa i köket. Under matlagningen används full belysning men efteråt minskas belysningen för att få en mer mysig känsla i rummet inför gästernas ankommande. Det går att hitta flera olika spotlights hos barahandtag och även dimmers samt de tillbehör som behövs föra sätta upp en komplett belysning i kök eller badrum.

Vad som saknas är…

Är det någon kategori som upplevs något smal så är det badrumstillbehör. Här finns visserligen flera olika handdukskrokar, toalettrullehållare och handduksstänger men med tanke på att smaken kan vara olika borde utbudet kunnit varit något större.

De som vet exakt vad de vill ha har lätt att hitta på sidan. Det går att sortera handtagen efter centrummått eller material och på så vis se utbudet inom dessa kategorier. För de som inte alls vet vad de egentligen är ute efter och söker inspiration blir det något svårare.  Sidan skulle kunna ge tips och råd med tydliga inspirationsinslag. Lite bilder som visar olika handtag och olika belysningar i dess verkliga miljö skapar intresse och en möjlighet att se hur det skulle bli i verkligheten.

Om de kommer att utveckla sidan åt det hållet är svårt att säga. Kanske vill de vara så specialiserade som de är idag och hålla sin spetskompetens på just detta dvs att erbjuda bara handtag….och lite mer.