Jenkler – IT support

Jenkler

 

Det är inte alla som vet vad MySQL eller Linux är. Det behöver man inte heller veta. Huvudsaken man vet VAD man vil ha hjälp med så löser Mikael Jenkler resten.  Jenkler jobbar som IT Support riktat mot privatpersoner och företag.

Privatpersoner: Att köpa en dator kan alla göra. Men alla har inte kunskap att installera router, uppdatera programvaror eller liknande. För de som bor i Stockholmsområdet är en lösning att kontakta företaget via Jenkler.se. Med ett gediget intresse och vidareutbildning inom IT erbjuds här den service som många önskar att få. Han själv skriver på sin hemsida att hans mål är ”100% nöjda kunder” vilket även flera referenser vittnar om att han lyckas med.

Företag: Med jobb på bland annat Bloggerfy, Styling & Event, Rejås Datakonsult och UC har Jenkler erfarenheter från både små och större företag.  Dessa företag har inte alltid varit insatta i vilka kodspråk som varit bäst eller hur lösningen ska byggas upp på det problem som de har.  Men de vet vad de vill nå för resultat. Det är där som en företaget Jenkler tar över.

Under arbetets gång förs sedan en diskussion för att nå rätt resultat. Jenkler besitter programmeringskunskapen och kunskapen inom IT  men har även kontakter inom webdesign vilket gör att man kan få helhetslösningar- något som är mycket uppskattat hos företagen.

Är Jenkler IT-supporten för dig? Det kostar inte att fråga.

Driver även forum

För privatpersoner driver även Jenkler ett flertal forum där man kan diskutera, debattera eller bara uttrycka sin åsikt inom forumets ämne. Freegame.nu är ett community inom media så som spel, film och musik medan Jenkler.se vänder sig mer mot de teknikintresserade. Modekampanjen är en av Sveriges större communityn inom mode och för de som hellre diskuterar på engelska finns modekampanjen.eu.

De som är ekonomiskt intresserade kan med fördel besöka pengargratis.com vilket inte helt oväntat handlar om vägar att tjäna pengar. Detta framförallt alternativa vägar mot att jobba dagtid 8-16 fem dagar i veckan.