Billiga gym i Stockholm

gymAtt gå till gymmet har blivit allt mer populärt de senaste åren och är nu en aktivitet som är en stor del av många svenskars vardag. Medan de mer välkända kedjorna oftast lever på ett gott rykte och är väl betrodda, dyker det upp nya kedjor hela tiden som konkurrerar med de stora aktörernas priser och avtalstider. De här gymmen ligger ofta lite längre ut från staden och är oftast belägna i för- och närförorterna.

Fresh fitness

Fresh Fitness är ett företag som gjorde stor succé i Norge och som nu tar den succén vidare till Sverige. Jämfört med många andra gymkedjor har de mycket förmånliga priser, något som de också såklart använder för att marknadsföra sig själva. Idén är att erbjuda den bästa möjliga träningen till marknadens lägsta priser,  ”och för 199 kronor i månaden lyckas vi med detta.” kan man läsa på deras hemsida.

Priser:

199 kronor i månaden.

Personlig tränare: Kostar 550 kr i timmen.

Provträning: 0 kronor

Engångsträning: 100 kronor

Frysning av medlemskap: 199 kronor (upp till 365 dagar)

Autogiroavtal: 199 kronor i månaden.

För nya medlemmar med en ålder på 16 – 17 år tillkommer en avgift på 250 kronor för en obligatorisk introduktion.

Fitness 24 seven

Fitness 24 Seven kan stoltsera med att alla deras gym har öppet dygnet runt. Köper man ett kort (som dessutom inte har någon bindningstid) så får man också tillgång till alla kedjans anläggningar. För den som pluggar kan den här kedjan vara ett bra alternativ då de erbjuder förmånliga studentrabatter.

Priser: Det ordinarie medlemskortet kostar 199 kronor och kommer med följande förmåner:

  • Alla gym i alla länder
  • Tillgång dygnet runt
  • Ingen bindningstid
  • 2 månaders uppsägningstid
  • Debiteras via autogiro

Studentkortet kommer med samma förmåner, men kostar istället 169 kronor månadsvis. Tänk på att en startavgift på 199 kronor också tillkommer.