Tre sätt att tjäna snabba pengar

Alla behöver extra pengar någon gång i livet. Detta även om man har ett arbete man jobbar på till 100% eller om man går som timvikarie och är osäker på hur mycket pengar som ska komma in varje månad. Även om man planerar sin ekonomi så kan situationen komma då man är behov av att tjäna snabba pengar. Här presenteras några alternativa vägar att gå. Vägar som passar för den som inte har möjlighet att vänta till den 27:e då nästa löning ska betalas ut.

1. Enkäter – Man får betalt per enkät man gör och är man med i många enkätföretag (Finns minst 10 svenska) kan man få ihop en 50-lapp relativt snabbt. Det är just 50 kronor som är lägsta utbetalning för många företag. Så fort man har denna summa kan det betalas ut till det konto man angett.

2. Sälja på Blocket och Tradera – Att sälja är ett av de enklaste sätten att tjäna snabba pengar. Det finns ett uttryck som är ”Allt går att sälja med spännande reklam, Kom och köp konserverad gröt”. Med andra ord – nästan allt går att sälja. Gå in på tradera och få inspiration på vad andra säljer. Läggs exempelvis barnkläder ut så är det smart att sälja storpack eftersom portot blir så dyrt om enstaka plagg enbart säljs.
3. Digitala Tjänster – Är du bra på att rita, skriva, mixa musik eller göra hemsidor. Gå in och anmäl dig på 50lappen.se! En köp- och säljsida som enbart fokuserar på digitala tjänster. Fördelen är att du aldrig behöver betala frakt och att du till och med kan få kontakt med arbetsgivare via denna kanal.

Listan kan göras lång på vägar att gå för att tjäna snabba pengar. Allt handlar bara om att ha fantasi och kreativitet. Och att våga testa – den som vågar vinner.