Hitta bra företag för flyttstädning i Stockholm

flyttstäda eller inteAtt flytta innebär ett stort arbete oavsett om man flyttar från en mindre lägenhet eller en större villa. Att ta in hjälp med flyttstädning av en städfirma är en av de sakerna som underlättar betydligt och tack vare RUT-avdraget har kostnaden halverats vilket gör att allt fler väljer att boka in denna städhjälp. Men vilken städfirma ska man välja? Bor man i en liten stad är utbudet inte så stort medan de som exempelvis bor i Stockholm har en mängd företag att välja på.  Tre vägar att gå för att få hjälp med flyttstädningen i Stockholm är:

Google brett:

Det mest självklara är att Googla ”Flyttstädning Stockholm” eftersom man då mycket snabbt får upp en mängd företag som erbjuder denna tjänst i Stockholmsområdet. Det viktiga är att ha med ortsnamnet eftersom man annars även får upp företag som är verksamma i övriga delar av Sverige.

Hittar man inte ett företag som passar kan man tänka lite bredare. I stort sett alla städfirmor i Stockholm som erbjuder ”vanlig” städning erbjuder även flyttstädning i huvudstaden. Man kan alltså även söka på ”Städfirma Stockholm” för att på så vis få tag på fler företag inom denna bransch som kan ge offert.

Fråga brett:

Referenser är det bästa att gå på oavsett om man ska välja flyttfirma, revisor eller restaurang. De som söker efter ett bra företag för flyttstädning kan med fördel fråga vänner och bekanta. Varför inte slänga ut en liten statusuppdatering på Facebook där man frågar om någon kan rekommendera ett bra företag för flyttstädning i staden? Många gånger kan man få svar av vänner som man annars aldrig hade kontaktat för att fråga detta.

Med andra ord handlar det om att tänka brett, fråga brett och söka brett. Eftersom man kan få offerter från flera företag som är det ju genomtänkt att kontakta flera företag för att ställa dessa offerter mot varandra. Men kom ihåg att låta referenser väga tyngre än priset.