Heminredning för kombinerat kök och vardagsrum

(Detta inlägg är skrivet av gästbloggare)
I hem där man har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så kan man vinna mycket plats. Det är inte ovanligt att man väljer att öppna upp väggen som finns mellan kök och vardagsrum just för att man vill få mer plats och luft. Det här gör även att man kan använda sig av det bord som man ändå hade haft i vardagsrummet som köksbord. Ibland så kan det vara fint med en bardisk i köket där man kan äta frukost och andra mindre måltider så att man ändå skiljer mellan vardagen och festen då man vill sitta vid ett större bord på ett ordnat sätt. På Husochinredning.se får du goda tips och råd hur du kombinerar kök och vardagsrum.

Skaftet

Det man ska tänka på då man kombinerar kök och vardagsrum är att köket måste vara anpassat så att man inte måste sitta och andas stekos när man slappnar av framför TV. Det här kan bli nog så irriterande. Om det finns en bra fläkt i köket så kan man undvika stekoslukt genom att använda denna och genom att samtidigt öppna fönster. Det här gör också att man tar hand om sin heminredning som annars hade utsatts för de små partiklar som hade rört sig från köket och ut i vardagsrummet.
Tanken med kombinerat kök och vardagsrum är juatt man ska kunna umgås på ett enklare sätt. Med tanke på detta så bör man ha inredning som gör det mysigt att sitta i närheten av köket där den eller de som lagar mat på så vis får sällskap. Inredningen i köket bör vara modern och attraktiv eftersom man ju kommer att se denna från vardagsrummet.